5 Şubat 2012 Pazar

Erkekler Sevgilisini Neden Aldatırlar?

Çoğu arkadaşım gibi benimde merak ettiğim bir husus erkekler sevgilisini neden aldatır?sevgilisinde ne gibi eksikler vardır bir türlü anlamış değilim.Aldatılan bir kadın için son derece yıkık bir olaydır.Erkeler sevgililerini aldatır ve birde bahane uydururlar bunun hiçbir nedeni ve bahanesi olamaz.İstatistiklere göre aldatan erkeklerin oranı giderek artıyor.Günümüz teknolojisi ve çağı erkeklerin daha çok aldatmasına itiyor nedenini kimse bilmiyor.Erkekleri Bağlılık korkutur ve eşlerini aldattıkları sevgilileri ile asla çok duygusal bağ kurmazlar. Sevgilileri onlara güvenmediği için nadiren vicdan azabı duyarlar ya da partnerlerinin öfkesiyle karşılaşırlar. Bu tür erkeklerin en büyük korkusu anlaşamamaktır.Erkekler yaşlandıkça korku ve kaybetme korkusu yaşamaya başlarlar.İlişki sonunda pişmanlıklar olsa da bir kadın bir daha asla eskisi gibi olamaz erkekler bunuda sizlere söyleyelim.





Peki Aldatılan ne yapmalı?

Unutmayacaksınız ancak bağışlayabilirsiniz. İhanetle yaralandığınızda ayakta durmakta zorlanırsınız. her şeye rağmen evliliğinizi korumak istiyorsanız, onu affetmeye çalışmalısınız. Özürlerden sonra ne olduğunu ve neyin değiştiğini anlamaya çalışmalısınız. İhanetinden dolayı onu affetmeye çalışmalı ve ona doğru adım atmalısınız.
Arkadaşlarınızdan ve ailenizden destek alın. Sizi inciten ve geri dönen kişiyle yeniden başlamak zaman gerektirir. Arkadaşlarınız, ailenizin arkanızda olduğunu bilmek çok önemlidir.

Ona aşık olduğunuzu anlatın. Onunla gitmesine izin vermeyin ve ondan ayrılmak zorunda olduğunu yoksa birlikte olamayacağınızı anlatın. Kırılmanızı ve öfkelenmenize rağmen onu hala gerçekten sevdiğinizi anlatın. İlişkinizin daha iyi olması için balayacağınızı anlatın.

Hatasını sürekli yüzüne vurmayın. Onunla yeniden birlikte olmak istiyorsanız suçlamalar ve öfkeyle dolu bir gelecek olmamalı. Aynı zamanda sürekli detaylarla ilgili sorular sormayın ve ne kadar aptal olduğunu söylemeyin. İkinize yeniden mutlu olma ve yeni bir aşık bulma şansı tanıyın. Eğer bunları yapamayacağınızı düşünüyorsanız belki de yollarınızı ayırmanızın zamanı gelmiştir.Evet arkadaşlar bu kötü duruma inşallah kimse düşmez aldatılmak çok ötü bir duygu ve hkarettir bana göre.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder